PROJELERİMİZ

Ağaçların Adları İstanbul Projesi kapsamında "Bizim Meyve Ağacımız" etkinliği düzenledik ve okulumuz bahçesine meyve ağaçları diktik.

İdlip Projesi olarak okulumuzda 'Bir Aradayız, İdlib'in Yanındayız' sloganıyla İdlip'te yaşanan göç ve insani dramın konu alındığı seminer düzenlendi. Kızılay ve AFAD' ın öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla toplanan maddi yardımlar Kızılayın İdlip Yardım Kampanyası hesabına yatırıldı.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında aşağıdaki projelerimiz sergilenmiştir.

Atasözlerinin Değerler Üzerindeki Etkisi

Ortak Kültür Değerleri

Peygamber Sünnetlerini Öğrenmenin Ahlaki Gelişime Etkisi

Karbon Ayak İzini Küçültmede Eğitimin Etkisi

Piezo Elektrik Zeminlerin Döşendiği Mekandaki Aktivitenin Üretilen Enerjiye Etkisi

Telefon Şarj Edebilen Bisikletlerde Dinamo Sayısı ve Bağlanma Şeklinin Şarj Süresine Etkisi

Fizik Dersinin Üç Boyutlu Düşünme Yeteneği Üzerindeki Etkisi

Meslek Seçiminde Mizacı Dayalı Rehberlik

Spor Yaparak Gelişiyorum

Müslüman Ülkelerden Türkiye´ye Göç Eden (Mülteci) Öğrencilerin Ülkemizde Karşılaştıkları Sorunlar

Solucan Gübresinin Bitki Verimine Etkisi

Notalara Yazılmış Tarih

Mitolojik Anlatımların Dini Kaynaklardaki Etkisi

Hadisleri Anlamada Bilimsel Verilerden Yararlanma

Osmanlı'dan Günümüze Türk Mutfağında Sağlıklı Pişirme Yöntemleri

Elektromanyetik Dalgalar Geçirmeyen Beşik

OKUL SAĞLIĞI PROJESİ DAHİLİNDE OKULUMUZDA SEMİNER VERİLDİ

Başakşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri okulumuzdaydı. Sağlıklı beslenme ve egzersizin önemi üzerinde durulan sunumda öğrencilerimize toplu egzersiz de yaptırıldı.

"DEĞERLER UNUTULMASIN GELENEK BOZULMASIN" Projesi kapsamında Miraç kandilinde öğrencilerimize lokma dağıtımı gerçekleştirildi.

İSTANBUL ŞİİRLERİ OKUYORUZ PROJESİNE AİT ETKİNLİK DÜZENLEDİK

Tüm okulumuz öğrencileri 29 Martta okulun farklı mekanlarında İstanbul şiirleri okudu.

İkinci Evim Projesi kapsamında her ay okulun en temiz sınıfı seçilerek ödüllendirilmektedir.

Okulumuzda Veli Akademisi Projesi kapsamında yapılan planlamalar velilerimize duyurularak, katılımcı velilerimizle çalışmalar düzenli olarak sürdürülmektedir.

İstanbul Valiliğinin himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "İstanbul´u Okuyorum Projesi kapsamında 22 Kasım Perşembe günü olkulumuzda ilk dersin 15 dakikasında yönetici, öğretmen, öğrenci ve çalışanlarımızın katılımıyla okuma etkinliği yapılmıştır.

İslami Eğitimin AB boyutuyla incelenmesi projesi kapsamında Başakşehir İlçesinden 4 İHL olarak Almanya ve Hollanda da kurumsal ziyaretler gerçekleştirdik.

Yabancı uyruklu öğrencilerimizin olması sebebiyle her yıl "Gelin Tanış Olalım" projesi gerçekleştirilermektedir. Böylelikle öğrencilerimiz kendi ülkelerini tanıtma fırsatı bulmaktadır.

12.05.2020 574