OKULUMUZUN BAŞARILARI LİSTELENDİ.

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlim Yayma Cemiyeti iş birliğiyle bu yıl beşincisi düzenlenen Sezai Karakoç Hitabet Yarışması'nda Okulumuz 11B sınıfı öğrencisi Esma Sümer Başakşehir ilçe birincisi oldu.

28 Şubat 2020 tarihinde ÖNDER'in düzenlemiş olduğu ''Peygamberim Önderim Ezbere 40 Hadis Okuma Yarışması''nda okulumuz 10F sınıfı öğrencilerinden Fatma SAMSAMA birinci, yine 10F sınıfı öğrencilerinden Ragad ALGAZZAW ikinci, 10D sınıfından Büv Hacer KARLUK üçüncü oldular.

2019-2020 Gençlik Oyunları kapsamında Başakşehir Spor Merkezinde düzenlenen Basketbol Turnuvası finalinde okulumuz bütün rakiplerini yenerek Şampiyonluk Kupasının sahibi oldu.

2019 yılında İlçe Okul Sporlarında okulumuz Badminton branşında 3. olmuştur.

2019 yılında düzenlenen Başakşehir Gençlik Oyunları Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında Mennatallah MOHAMED 1. , Rümeysa ŞAHİN 2. , Esraa ELEZBAWY 3. oldu.

2019 yılında Yeşilay Cemiyeti tarafından düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" konulu yarışma kapsamında şiir dalında öğrencimiz 11 C sınıfı öğrencimiz Meryem TİMURTAŞ Başakşehir ilçe Birincisi olmuştur.

2018 yılı Başakşehir belediyesinin düzenlediği Gençlik Oyunları kapsamında öğrencimiz Kübra ESEN Survivor yarışması birincisi oldu.

2018 yılında öğrencimiz Ayşe Mine ÇİNTESUN "BABAM ABDÜLHAMİD" adlı kitap yarışmasında İstanbul birincisi olmuştur.

2018 yılında öğrencimiz Beyen HAVVA "Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" yarışmasında birinci oldu.

2016 yılında ÖNDER'in düzenlediği hikaye yarışmasında öğrencimiz Seyhan Kübra KAPLAN birinci oldu.

2016 yılında Yedihilal Başakşehir şubesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte düzenlediği 15 Temmuz konulu resim ve kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Mislinanur BADEM kompoziyon dalında ikinci oldu.

2016 yılında Başakşehir Eğitim ve Kültür derneği´nin düzenlemiş olduğu liseler arası 29. cüz meal yarışmasında okulumuz öğrencileri Ayşe UYGUÇ ve Ayşenur TÜRKSEVEN birinci oldu.

2016 yılında okul takımımız Futsal branşında Başakşehir birincisi oldu.

2015 yılında İstanbul´daki İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen Öncü İmam Hatip Liseleri projesinde okulumuz İstanbul birincisi oldu.

2015 yılında düzenlenen "Ekmek İsrafını Önleme" konulu şiir yarışmasında Bahadır Durmuş İstanbul birincisi oldu.

2015 yılında Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek konulu Karikatür yarışmasında Gamze Bozdemir, kompozisyon yarışmasında ise Seyhan Kübra Kaplan İstanbul üçüncüsü oldular.

2015 yılında İstanbul İmam Hatip Lisesleri Arası 1. Bilim Sanat Kültür Günleri festivalinde okulumuz dergi kategorisinde üçüncü oldu.

2015 yılında 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen şiir yarışmasında öğrencimiz Muhib YAVAŞ ilçe ikincisi oldu.

2015 yılında Yeşilay Cemiyeti´nin düzenlediği "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" Konulu Karikatür yarışmasında öğrencimiz Gamze BOZDEMİR, kompozisyon yarışmasında ise öğrencimiz Seyhan Kübra KAPLAN İstanbul üçüncüsü oldular.

2015 yılında ilçemizde düzenlenen "Gençlikte Taş Taşı İhtiyarlıkta Ye Aşı" konulu kompozisyon yarışmasında Zeynep EVCİMEN 1. Gülsüm ÖZERLİ 2. Kübra BİNGÖL 3. oldu.

2015 yılında Kırşehir´de düzenlenen güreş müsabakalarında öğrencimiz Burak Tuncel Türkiye Üçüncüsü oldu.

2015 yılında Okulumuz öğrencilerinden Münevver ALTINTAŞ "Çanakkale Bir Sevdadır" konulu şiir yarışmasında İstanbul üçüncüsü oldu.

2015 yılında Başakşehir ilçesi okullar arası spor oyunları müsabakalarında atletizm branşında takım halinde ilçe birincisi olduk. Ferdi sıralamada ise Ahmet Can ÇATALYÜREK ilçe ikincisi oldu.

2015 yılında Öncü Gençlik Spor Kulübü Derneği´nin organize ettiği spor oyunları müsabakalarında puanlı atletizm dalında takım halinde İstanbul birincisi, bireyselde Şaban ARGUM İstanbul ikincisi,  güreş müsabakalarında ferdi sıralamada Burak Tuncel istanbul 1.si , takım halinde İstanbul 2.si olduk.

2015 yılında "Çanakkale´nin Onurlu Yüzü" isimli kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrecilerinden Ebru SAP ilçe birincisi oldu.

2015 yılında düzenlenen Başakşehir ilçesinde düzenlenen okullar arası spor müsabakalarında futsal branşında ilçe 2.si olduk.

2014 yılında İmam hatip liseleri arasında düzenlenen spor oyunlarında puanlı atletizm yarışlarında takım halinde İstanbul 1.si olduk. Bireyselde 60 metrede M. Emin MUMA 3., 200metrede M. Emin MUMA 1., Hasan KÖYLÜ 3., 1500metrede Şaban ARGUM 3., 4*200 bayrak yarışında öğrencilerimiz 2. oldular.

2014 yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Seyhan Kübra Kaplan 2. Dindar Söğüt 3. oldu.

12.05.2020 1352