Başakşehir Belediye Başkanı Sayın Mevlüt UYSAL´ı Okulumuzda Ağırladık.

Okulumuz öğrencileri'nin periyodik olarak düzenlediği "Hayat Okulu – Hayat Rehberleri Gençlerle Buluşuyor" programının konuğu Başakşehir Belediye Başkanı Sayın Mevlüt Uysal oldu.

20.01.2016 1003

Okulumuz öğrencileri'nin periyodik olarak düzenlediği "Hayat Okulu – Hayat Rehberleri Gençlerle Buluşuyor" programının konuğu Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu.

Programımıza Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, Okul Müdürümüz Remzi Tuncer, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Basri Akdemir'in yanı sıra öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Okulumuzun konferans salonunda gençlerle buluşan Sayın MEvlüt Uysal, öğrencilik yıllarından, mesleki tecrübelerine, başkanlık görevi boyunca yaşadığı acı-tatlı tüm anılarını öğrencilerle paylaştı.

Soru-Cevap şeklinde devam eden programın ardından öğrencilerimiz teşekkür amacıyla Başkan Uysal'a çiçek takdim ettiler. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından programımız sona erdi.