Okulumuz İstanbul Birincisi Oldu.

İstanbul´daki İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen Öncü İmam Hatip Liseleri projesinde okulumuz İstanbul birincisi oldu.

16.09.2015 1418

İstanbul´daki Anadolu imam hatip ortaokulu ve Anadolu imam hatip liselerinde; ders programlarının yanında öğrencide görev -  sorumluluk bilinci ile kendine güven duygusunu geliştirmeye, yeni ilgi alanları oluşturmaya,  beceriler kazandırmaya yönelik olarak  "bilgi,  kültür,  sanat,  spor ve meslek"  alanlarında  (öğretmenlere yönelik yarışmalar hariç)  düzenlenen ilçe, il,  yurtiçi ve yurtdışı düzeydeki yarışmalara öğrencilerin katılımını teşvik etme ve okullardaki eğitim kalitesini artırma düşüncesiyle okullar arası rekabet ortamı oluşturmak, kurumsallaşma ve kurum kültürünü artırıcı faaliyetlerde bulunmak;  okul yönetimi,  öğretmen,  öğrenci,  aile ve çevre işbirliğini sağlamak amacıyla , İstanbul´daki İmam Hatip Orta Okulları ve İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen Öncü İmam Hatip Liseleri Projesinde okulumuz Başakşehir Toki Celalettin Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul birincisi oldu. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

yeşilayasasKutlu Doğum ProgramıKutlu Doğum ProgramıÇanakkale Gezisi