OKULUMUZ GÖRSEL SANATLAR KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN DUVAR BOYAMA ÇALIŞMASI

OKULUMUZ GÖRSEL SANATLAR KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN DUVAR BOYAMA ÇALIŞMASI

Kursa katılım sağlayıp resmi çizen Esma Kaya, Nisa Nur Arslan, Büşra Nur Çelik, Doaa Ahmed, Fatma Nur Uzun, Hümeyra Nesibe Çetinkaya, Ravza Kandemir, Saliha Bilgin, Şifanur Gürbüz, Hena Mahmud, Buse Nur Mete ve Sümeyye Alevcan öğrencilerimize ve kurs öğretmenimiz Özgün ABAY'a teşekkür ederiz.

18.04.2022 348

Okulumuz Toki Celaletin Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin çizim alanında yetenekli öğrencilerinin gelişimi için Halk Eğitim bünyesine açılan Görsel Sanatlar kursunda öğrencilerimiz kurs öğretmenleri Özgün ABAY koordinatörlüğünde okulumuzun giriş katında yer alan duvara İstanbul teması/kolajı kapsamında duvar resmi yapmışlardır. 

Öğrencilerimiz öğretmenlerinin çizdiği özgün içerikli İstanbul temalı kompozisyonu akrilik boya tekniğini kullanarak duvar üzerinde betimlemişlerdir. Duvar boyaması kapsamında şehrin önemli tarihi ve kültürel sembolleri resmedilmiştir. Bunlar;  Sultanahmet Camii, Galata Kulesi, Boğaz Köprüsü ve İstanbul'un önemli sembollerinden olan Taksim Nostaljik Tramvay ve Vapur figürlerini kompozisyon dahilinde renklendirmişlerdir.   Okulumuza bu güzel çalışmayı kazandırdıkları için Görsel Sanatlar Kursu öğrencilerimize ve emeklerinden dolayı kurs öğretmenimiz Özgün ABAY'a teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

18-04-202218-04-202218-04-202218-04-202218-04-2022